011 - 400 50 40 info@ariso.se

Utveckling

Ibland finns det inte en färdig kostym eller klänning att ta på sig utan man kan behöva skräddarsy en egen för att den ska passa perfekt.

I vissa fall är det den bästa lösningen när man behöver ett system eller en applikation.

Vi hjälper er med hela processen, från behovsanalys till utveckling, test och färdig produkt.

Vi ser även till att hantera drift och support för den när den är klar.

 

Här är några applikationer som vi har byggt

Vi är ofta med från början, från idé till fungerande applikation och system, något som är otroligt roligt och väldigt givande.

Vi hjälper er med hela processen från design, utveckling till test och leverans. 

När det är dags att använda systemen så tar vi hand om drift och support så att ni kan fokusera på att använda systemen.

QINFO Information

QINFO Information är ett system för att snabbt och enkelt ta del av information, oavsett vart man är. Informationen som visas är dynamisk och anpassar sig efter olika interna och externa parametrar.

Läs mer på www.qinfo.it

QINFO Competition

Competition är byggt för att hantera liveresultat och sponsorer när man håller tävlingar. Det har bland annat används till olika hundsporter under både SM och VM.

Läs mer på www.qinfo.it/competition

Ariso BOKA

BOKA är ett anpassningsbart bokningssystem som vi ingår i vår produktportfölj. Den används bland annat för att boka betongpumpar och annan utrustning.

Ariso Time Management

Systemet är byggt för att hantera tidsredovisning och tidsstämpling från olika enheter.

Beställningsportal till kund

Vi har byggt en anpassad beställningsportal åt en kund som fungerar lika bra på alla enheter och med godkännande från behörig beställare innan beställningen skickas vidare.

Hemsidor

Vi har byggt en mängd olika hemsidor åt våra kunder, ofta baseras de på WordPress och är unikt designade och anpassade efter våra kunders behov.

Vill du veta mer eller vill du höra vad vi kan hjälpa dig med ?